Cautare

811 de rezultate pentru "muzeul zalau" (4.85 secunde)
Lucrarile lui Mihai Codrin Cardu le puteti admira in cadrul Salonului Florilor, la Muzeul Municipal Calarasi, si la Muzeul Dunarii de Jos, in cadrul Salonului de Primavara.
In fiecare an, Muzeul Dunarii de Jos marcheaza Ziua Internationala a Dunarii printr-o expozitie de arta, care reuneste plasticieni locali, preocupati de frumusetea acestui fluviu, de legendele si istoria lui.
Pe 18 Septembrie, intre orele 17:00 - 19:00, la Muzeul National al Literaturii Romane Nicolae Cretulescu 8, 010341 Bucuresti Muzeul National al Literaturii Romane va invita la spectacolul de teatru Inocentul” de Radu Baiesu, dupa un text al lui Ion Baiesu, marti, 18 septembrie 2018, ora 17.00, in sediul din Str.
Am initiat o lege prin care am facut modificarile necesare iar astazi, la putin peste o luna de cand noua lege a intrat in vigoare, Patrimoniul Filatelic al Romaniei a fost transferat de la BNR la Muzeul National de Istorie a Romaniei, care are capacitatea tehnica si specialistii necesari pentru a conserva si pune in valoare aceasta colectie extraordinara.
Centenarul Marii Uniri si al Primului Razboi Mondial, 90 de ani de Radio Romania, 25 de editii ale Targului International Gaudeamus - Carte de Invatatura.Tema centrala a acestei editii - Romania Centenar - este ilustrata prin intermediul unui stand generos, amenajat si gestionat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Muzeul National al Literaturii Romane si Muzeul Municipiului Bucuresti, si printr-un program de evenimente speciale, dedicate acestui moment istoric.
Muzeul Dunarii de Jos din Calarasi a organizat recent vernisajul expozitiei de arta plastica "Simboluri ale Marii Uniri. ... Proiectul face parte din programul "CENTENARUL MARII UNIRI", derulat de Muzeul Dunarii de Jos.
Muzeul de Arta Moderna si Contemporana Pavel Susara este o fundatie privata pentru arta moderna si contemporana romaneasca, situata in Bucuresti, Romania.
Muzeul Dunarii de Jos Calarasi, instituție de cultura aflata in subordinea Consiliului Județean Calarasi, a organizat recent vernisajul expoziției Lumina Invierii.
Duminica, 14 aprilie, la ora 13.00, la Muzeul Dunarii de Jos, va avea loc vernisajul expozitiei Doi calatori semnata de Gheorghe Mosorescu si Florian Mihailescu.
Muzeul de Arta din cadrul Complexului Muzeal National Moldova Iasi va invita marti, 7 mai 2019, ora 18.00, la Palatul Culturii, la un dublu eveniment organizat in parteneriat cu Asociatia Femeilor Creatoare in Arta Plastica din Romania si Fundatia Fildas Art.
Duminica, 12 Mai 2019, incepand cu ora 10:00, Muzeul National de Istorie a Moldovei sarbatoreste Ziua Internationala a Familiei confirmand, astfel, importanta acordata acestei institutii de Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite si de toata lumea.
La Muzeul Dunarii de Jos Calarasi, a avut loc recent vernisajul expozitiei artistului calarasean JIMMY STANESCU. ... Ezpozitia de la Muzeul Dunarii de Jos este un adevarat succes, o sinteza a artei lui Jimmy Stanescu.
AMPress: Serbari la Muzeul Pietrei, 15 august, orele 17.00. Pe afis -Alexandru Tomescu, Dana Chera, Lucian Avramescu (Autoare:
De origine romana, dar cetatean austriac, Cristi Sisman revine in tara cu expozitia de la Muzeul Dunarii de Jos, care arata publicului preocuparile sale in a fi diferit in fiecare lucrare, in care cauta noi sensuri existentiale.
Muzeul Dunarii de Jos, institutie publica de cultura, aflata sub autoritatea Consiliului Judetean Calarasi, a organizat sambata, 24 august, la sediul din strada Progresului, nr.
Vineri, 20 decembrie 2019, la ora 18:00, Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita la cea de-a treia editie a Conferintei de Craciun de la Antipa, intitulata La Curtea Regilor Romaniei.
Acesta si-a expus si vandut opincile create de el la Muzeul Satului. ... La targul de la Muzeul Satului am adus si braie moderne si traditionale, cusme, din miel de astrahan, la 100 RON, genti din piele, pantaloni din piele - la 100 RON.
KINOdiseea Altfel este un eveniment organizat de Asociatia Culturala Metropolis, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, in parteneriat cu Muzeul Taranului Roman, Cinema Muzeul Taranului si Bad Unicorn.
Miercuri, 5 august, la ora 21.00, la Cinema Muzeul Taranului Roman, puteti viziona filmul Pasari calatoare (Pajaros de Verano).
xxx Cinema Muzeul Taranului, membru al retelei Europa Cinemas, prezinta cu predilectie filme europene semnate de importanti autori contemporani, dar si productii din diferite colturi ale lumii remarcate in circuitul festivalier.
google-analytics.com